Gyógyító Angyal Alapítvány

A lelkes civilekből álló szervezet magas színvonalú orvosi műszerek beszerzésével a SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika gyógyító munkáját támogatja. Idei céljuk egy laparoscopos gyermeksebészeti műszer megvásárlása, amely megrövidíti a gyermekek kórházban tartózkodásának idejét, és a beavatkozások kevesebb fájdalommal járnak.

Kompánia Alapítvány

A szervezet 25. éve dolgozik a hátrányos helyzetű gyerekekért, fiatalokért. Missziójuk, hogy a 7-24 éves fiatalok ne kallódjanak el, találják meg az útjukat, úgy, hogy ők maguk is tesznek érte. Mindezt szakemberek segítségével, közösségi terek kialakításával és egyénre szabott fejlesztéssel érik el. A gyerekek kiegyensúlyozott fejlődése érdekében - és sokszor a krízishelyzetek miatt -, a pszichológus szakember segítsége elengedhetetlen, így a támogatást ennek fedezésére fordítanák.

Mosoly Alapítvány

A Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. A Mosoly-terápiák célja, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegségük okozta traumát, készek legyenek a kórházi kezelések befogadására, lélekben megerősödve vágjanak neki a testi gyógyulás folyamatának.